Connect 2020

Adria podjetniška konferenca

"Dream Big – Sanjaj več!"

5. - 6. marec 2020 - Hotel Thermana Park, Laško

PRIJAVI SE ZDAJ Go

Skoraj 200 udeležencev - samo še 9 prostih mest!

O konferenci

V BNI že 10 let gradimo proaktivno in družbeno odgovorno podjetništvo. Zavedamo se pomembnosti malega in srednjega gospodarstva za skupno blaginjo celotne države. V BNI Adria združujemo in povezujemo podjetja v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji ter vzpodbujamo podjetniško sodelovanje in medsebojno pomoč, kajti prepričani smo, da lahko skupaj naredimo veliko več.

Tema letošnje konference je zato Dream Big – Sanjaj več! Sanje niso dovolj. Potrebno je vedeti kaj lahko naredimo in kako naj se tega lotimo.

Našo konferenco smo poimenovali CONNECT, saj verjamemo v moč povezovanj, ki podjetnikom prinašajo nove posle in nova znanja. In CONNECT 2020 podjetniška konferenca bo našim udeležencem – lastnikom malih in srednjih podjetij – pokazala, kateri so pomembni koncepti in orodja, ki jih lahko vpeljejo v svoja podjetja, da bodo še hitreje podjetniško in osebno rastli ter dosegali svoje sanje.

ZAKAJ JE CONNECT 2020 KONFERENCA DRUGAČNA OD DRUGIH?

  • nudimo strukturiramo mreženje z vedno proaktivnimi podjetniki v sklopu programa,
  • udeleženci se konference udeležimo z namenom, da pridobivamo nove kontakte,
  • med odmori se resno pogovarjamo o tem, kje si lahko pomagamo odpreti vrata,
  • udeleženci prihajamo iz vsaj 50 različnih dejavnosti kar je vrhunska prednost, ki jo sponzorji pridobite ko nagovarjate nove stranke,
  • predstavite se več kot 200 udeležencem iz Slovenije, Hrvaške in Srbije

Povezujemo podjetja v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji ter vzpodbujamo podjetniško sodelovanje in medsebojno pomoč, kajti prepričani smo, da lahko skupaj naredimo veliko več.

Podjetje, ki želi rasti in razvijati svoje poslovanje, mora poskrbeti za učinkovito trženje. Mi delujemo kot ekipa, ki ima en sam cilj – da vsi naši člani pridobivajo nove stranke za svoje posle.

5 razlogov zakaj se splača priti?

01

Nadgradili boste svoja znanja o vodenju, strategiji, marketingu in prodaji.

02

Prvi v Sloveniji boste spoznali koncept in se udeležili delavnice »Exponential Organizations« in si tako zagotovite, da bo tudi vaše podjetje v letu 2020 lahko dosegalo podjetniške preboje!

03

Izkoristili boste lahko napredno mobilno aplikacijo in se pripravili na mreženje že pred dogodkom.

04

Spoznali boste druge podjetnike in iskali boste lahko potencialne strateške povezave in navezali stike s tujimi podjetniki v prostoru »Global Connect«.

05

Uživali boste na gala večerji, se nasmejali in naplesali ter prisluhnili motivacijskemu govoru svetovnega prvaka Dejana Zavca.

20

GOVORCEV

200

PODJETNIKOV

50

PANOG

15

UR PROGRAMA

Organizatorja

bni

Business Networking Adria d.o.o.

Verovškova 55

1000 Ljubljana

proevent

PROEVENT d.o.o.

Dunajska 10

1000 Ljubljana

Video utrinki