5. BNI Podjetniška konferenca

Grow Your Business Change Your Life

Predavatelji

Aqil Radjab
Aqil Radjab

Co-National Director of BNI Netherlands and Flemish Belgium

Michael Mayer
Michael Mayer

National Director Germany & Austria, Executive Director BNI Vienna, Entrepreneur.

Sam Schwartz
Sam Schwartz

Metka Feher Pal
Metka Feher Pal

Branko Žunec
Branko Žunec

Nataša Brunec
Nataša Brunec

Petra Majdič
Petra Majdič

Dr. Ivan Misner
Dr. Ivan Misner

Program

08:00 - 09:00
REGISTRACIJA IN ODPRTO MREŽENJE

09:00 - 09:15 SLOVENIJA
KAKO DO NOVIH POTENCIALNIH POSLOV NA TEJ KONFERENCI
JERNEJ PIRC National Director BNI Adria

09:15 - 10:00 NIZOZEMSKA
WHY DO YOU DO?
AQIL RADJAB Co-National Director of BNI Netherlands and Flemish Belgium

Aqil bo z nami podelil svojo neverjetno zgodbo kako je uspel v 3 letih ustanoviti podjetje, bankrotirati, se pobrati in začeti delati na edini stvari, ki jo lahko nadzorujemo v nepredvidljivih ekonomskih časih – na sebi.

10:00 - 10:30
ODMOR Z MREŽENJEM

10:30 - 11:15 ZDA
MILITARY TACTICS FOR BUSINESS GROWTH, 1.DEL
SAM SCHWARTZ

Sam Schwartz je mednarodno certificiran strokovnjak v mreženju, trener in motivacijski govorec za organizacije in podjetja.

11:15 - 12:00 ZDA
MILITARY TACTICS FOR BUSINESS GROWTH, 2.DEL
SAM SCHWARTZ

Sam Schwartz zadnjih 15 let je opravljal funkcije Nacional Director BNI Israel, BNI Romania, BNI Hungary, BNI Bulgaria, kot tudi Executive Director za BNI Northern Virginia in BNI District of Columbia.

12:00 - 12:30
ODMOR IN MREŽENJE

12:30 - 13:15 SLOVENIJA
SKRIVNOSTI ZAKLJUČEVANJA PRODAJE
METKA FEHER PAL

Metka je strokovnjakinja za zaključevanje prodaje. Njeno poslanstvo je ustvariti novo prodajno kulturo v Sloveniji, kjer bo prodaja kot poklic v očeh strank dobila priznanje in spoštovanje, ki si ga zasluži. Na predavanju bo govorila o tem, kako vzbuditi POZORNOST pri stranki, ter doseči dovolj SOGLASIJ, da stranka svoj DENAR potroši pri VAS.

13:15 - 14:15
KOSILO

14:15 - 14:30 SLOVENIJA
SME svetovanje No Man's Land - Ali smo preveliki, da ostanemo majhni?
DAMIR NOVAK Damir Novak, SME svetovanje No Man's Land - Ali smo preveliki, da ostanemo majhni?

Veliko število manjših podjetji in obrti praviloma v začetku dobro dela svoj posel in zaradi tega v prvi fazi ob relativno nizkih stroških in visoki učinkovitosti lepo raste. A ta pravljica se velikokrat kar naenkrat konča in ugotovimo, da več kot delamo in več posla kot imamo, manj denarja, manj časa in manj zadovoljstva nam ostaja. Zakaj je temu tako, katere so faze in znaki, ki nam to pomagajo prepoznat in preprečiti, boste izvedeli v tem krajšem predavanju.

14:30 - 14:45 SLOVENIJA
Urša Veit Burja

Podjetniška zgodba o rasti podjetja, o korakih in izzivih, ki jih je bilo potrebno prepoznati in rešiti ter o tem kako so pomembni sodelavci in razvijanje odnosov z njimi.

14:45 - 15:00 SLOVENIJA
Izzivi in kako jih reševati
Milan Šilc

Želja vsakega podjetnika/podjetja je rast. Tu pa že nastane vprašanje-od skromnih začetkov z 1-2 zaposlenimi do uspešnega podjetja z večjim številom zaposlenih, čaka vsakega podjetnika kar veliko izzivov. Kateri so ti izzivi in kako jih rešiti, bo osnovna nit predavanja podkrepljena s predstavitvijo praktičnega primera rasti uspešnega podjetja iz skupine BNI Karantanija.

15:00 - 15:20
ODMOR IN MREŽENJE

15:20 - 15:50
KRATKA PREDAVANJA SPONZORJEV

15.50 - 16.35 SLOVENIJA
POSTANI PODJETNIK ZMAGOVALEC – 5 KORAKOV ZA VEČ POSLA
BRANKO ŽUNEC

Branko je trener v pravem pomenu besede - edino, kar ga zanima je, da udeležencem posreduje znanje, modele in orodja na tak način, da jih že takoj naslednji dan znajo prenesti v prakso. Ne dopušča izgovorov. Specializiran je za vodstvene treninge, predvsem s področja Business Coachinga; to področje nenehno razvija, nadgrajuje in dokazuje njegovo uporabnost v praksi.

16:35 - 16:55
ODMOR IN MREŽENJE

16:55 - 17:10 SLOVENIJA
POGOVOR S PODJETNIKI
DUŠAN OLAJ

direktor in lastnik podjetja Duol, je na podjetniško pot stopil pred slabimi 30 leti. Začel je sam, brez pomoči mentorjev in takratnih podjetnikov, veliko oporo in pomoč pa mu je nudila družina, ki je bila razumevajoča do novosti v njegovem življenju.

17:10 - 17:25 SLOVENIJA
POGOVOR S PODJETNIKI
TANJA SKAZA

Direktorica in solastnica družinskega podjetja Plastika Skaza. Slovenska podjetnica, ki si je po izbruhu gospodarske krize leta 2008 pod njenim vodstvom opomoglo in zdaj dosega vidne poslovne uspehe.

17:25 - 17:40 SLOVENIJA
POGOVOR S PODJETNIKI
JANA FLEIŠER

Je ustanoviteljica in direktorica zasebnega vrtca Dobra teta. Vrtec je odprl svoja vrata letu 2011 in v petih letih zrasel na 5 enot. Jana je bila leta 2014 izbrana za Mlado podjetnico in kot pravi njena zgodba vrtca Dobra Teta še zdaleč ni končana. Zelo pomemben jim je kreativni pristop pri vzgoji malčkov čemur posvečajo veliko pozornosti.

17:40 - 17:55 SLOVENIJA
POGOVOR S PODJETNIKI
KRISTIJAN MAGDIČ

Je začel svojo podjetniško pot leta 2004, ko je skupaj s partnerji ustanovil prvo agencijo za celovito komuniciranje v Pomurju. Leta 2009 je skupaj s prijateljem zagrizel v velik in drzen projekt postavitve rastlinjaka za gojenje paradižnika, ki je bil leta 2012 tudi realiziran, pozneje pa še razširjen. V okviru družbe Paradajz d.o.o. je eden od treh vodilnih, njegovo področje dela pa je marketing in skrb za znamko Lušt.

20:00 - 23:55
VEČERJA IN ZABAVNI PROGRAM

09:00 - 09:45 NIZOZEMSKA
CHOOSE TO BE THE BEST LEADER
AQIL RADJAB Co-National Director of BNI Netherlands and Flemish Belgium

Njegov ključ do uspeha je: Če resno slediš svojim sanjam, vedno tudi uspeš.

09:45 - 10:00 SLOVENIJA
wwelik posel!
MATEVŽ KAŠE

Kako pomembna je usklajenost spletne in klasične komunikacije? Ti dve obliki se danes namreč stekata v enovito in učinkovito obliko sodobne komunikacije. Poslušalci bodo izvedeli, zakaj je lahko spletni nastop učinkovit zgolj in samo z izenačenim slehernim stikom med podjetjem in potrošnikom.

10:00 - 10:15 SLOVENIJA
Gumb za akcijo: vaš tihi mrežnik
UROŠ FERLIN

Je on-line mreženje enako kot off-line mreženje? Pri obeh je najpomembnejši odnos. On-line odnos dela “klic k akciji” (CallToAction). Kako? To bomo izvedeli s tremi primeri pozivov (na spletni strani, v emailu in na FBju) in s tremi konkretnimi nasveti za spodbudo on-line mreženja.

10:15 - 10:30 SLOVENIJA
Kako zaupati preko nevidne žice?
BARBARA ZADEK

Kako gradimo in vzdržujemo odnos s kupcem v digitalni dobi? Dober odnos in zaupanje sta osnova za dolgoročni uspeh – v zakonu, v odnosu s prijatelji in v prodaji. Jasna komunikacija in védenje, da vam je mar za VAŠE obiskovalce spletnih strani, je VAŠ ključ do uspeha. Kako zgraditi odnos s kupci online, ko pa je ta medij tako neoseben? Katere vzvode ima podjetje, da bo odnos s svojimi poslovnimi partnerji vzdrževalo, poglobilo in iz njega kreiralo prodajo preko tako zelo neosebnega medija? Kako izvedeti o kupcih tisto, kar želite in kako vam bodo te podatke pripravljeni deliti?

10:30 - 11:00
ODMOR Z MREŽENJEM

11:00 - 11:45 AVSTRIJA
PASSION, PEOPLE, PROCESS
MICHAEL MAYER National Director Germany & Austria, Executive Director BNI Vienna, Entrepreneur.

Michael je National Director Germany & Austria, Executive Director BNI Vienna in podjetnik. 
Njegov moto je: Nemogoče ni dejstvo, je le mnenje!

11:45 - 12:15
ODMOR Z MREŽENJEM

12:15 - 13:30 SLOVENIJA
VSE JE MOGOČE
PETRA MAJDIČ

Naša vrhunska športnica, ki je tudi najuspešnejša slovenska tekačica vseh časov, bo z nami podelila dvojo pot do olimpijske medalje. Povedala nam bo kako je bilo ravno premagovanje ovir, iskanje notranje in zunanje motivacije ter gradnja močne ekipe na poti do uresničitve olimpijskih sanj ključnega pomena.

13:30 - 14:30
KOSILO IN MREŽENJE

14:30 - 15:15 SLOVENIJA
V PETIH KORAKIH DO NE STRESNE PRODUKTIVNOSTI
NATAŠA BRUNEC

Produktivnost brez stresa se v današnjem hitrem in hektičnem svetu zdi kot iluzija. Nataša nam bo zaupala osnove metode GTD®. Gremo to dokončat ali GTD® ni nabor nasvetov za upravljanje časa ali boljšo organiziranost. Gre za enostaven, a celovit pristop k upravljanju življenja in dela, ki pomaga najti pot iz prezaposlenosti v nestresno in učinkovito delo in življenje.

15:15 - 15:35
ODMOR IN MREŽENJE

15:35 - 16:00 ZDA
KRATKA PREDAVANJA SPONZORJEV
SPONZORJI

15:35 - 16:00 ZDA
GARAGE TO GLOBAL, VIDEOKONFERENCA
DR. IVAN MISNER

Dr. Ivan Misner je ustanovitelj BNI, največje organizacije za poslovno in podjetniško mreženje na svetu. Ustanovljena je bila leta 1985 in ima več kot 7400 podjetniških skupin v 74 državah sveta z več kot 210.000 podjetniki, ki so v letu 2016 izmenjali več kot 11 milijard USD poslov.Dr. Misner se nam bo oglasil preko videokonference in nam predstavil svojo zgodbo o uspehu.Prav tako bo na voljo odprti mikrofon, ko mu bomo lahko zastavili vprašanja v živo.

17:05 - 17:35
ZAKLJUČEK IN MREŽENJE

Sponzorji 5. BNI konference